fredag

hej hopp nu ska ja snart bege mej iväg hem till tina o leka m henne o ylva =) sen blir de till att jobba natt blöö men man måste ju få in pengar så :P idag sov ja endast tre timmar helt sjukt men kunde verkligen inte sova! de blev en ganska degig dag, drog t ikea för att leta lite nytt i rummet mitt, drog sedan hem t tina o hade trevlans!

imorrn kommer de bli jätte roligt för då ska de bli grillfest i sunnersta, kommer bli kanon om vädret e fint massa skratt, sup, fotboll o grilla korv kan de bli bättre nä de tror ja verkligen inte? men ska jobba innan jadu känner mej så knas e så sjuk..men va fan pengar o nu får ja ju 96 kr weeo, ska även fixa simkort till min gammla mobil o woila så har ja en mobil :P känner verkligen att de behövs som sagt kan verkligen inte leva utan min mobil! gud o nu e ja så lättad när ja snackat m folks om hur de gick i torsdas vilket man nästan inte fick då, ne nu rusar tiden iväg. o min mage pirrar lite sådär igen kanske kanske inte you never know ;P
Pöss på er <3


och kan man tänka sej hur mkt man har förändrats på 6år ? helt sjukt alltså va tiden har gått fort, va ju inte länge sen man va en liten mupp o ville bli stor, nu e ja ju de hihi and i like it ;D ja eftersom att ja bara varit 20 år i två dagar så har ja ju inte hunnit ta så många bilder haha så de fick bli den :P läskigt att man nu lämnat tonårslivet men ungdomslivet kommer ja fan inte lämna än på ett jävligt bra tag!! åh nej kommer inte bli brunhårig heller haha blond ska ja va för de tkr ja passar bättre i, men måste verkligen färga min utväxt..blää men orkar inte vill ju ha min fina blonda färg som ja har nu!

fick en fin text från sånna där kedje brev ni vet på hotmail, de e fan sant så ta till er den o om du e kille byt ut t en tjej :)
enjoy som ja gjorde =)

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.

Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... ' 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0