ja lever :P

hej hej
i söndas solade vi hela dagen o sen drog ja o tina till guerrmo för att dricka vi hade riktigt skoj o vi körde "ja har aldrig" leken haha o gud va de va skoj.

i måndas ville ja göra nått så ja o tristan drog t ett stort köpcentrum :) men ja hittade ingenting hum hum sen vart de bio m tina, guerrmo o tristan o vi kollade på bröllopsduellen haha en va såå himla rolig. värd att se. efter de drog vi hem för att supa igen. o vi drog vidare till en gayclub för att de va de enda som va öppet. de va tre st manliga strippor där haha sen blev ja så full så att ja satte mej där utanför o snackade m en hund. gullig!

i tisdas mådde ja verkligen illa heela dan. ush inte ql att va bakis inte! o tina ja o lotten frog hem t guerrmo för att sola o bada i hans pool. va riokigt skönt. efter de drog vi hem för att fixa oss. för självklart skulle vi supa haha om ni inte räknat ut de så har ja varit full från i tisdas samma dag som ja kom. här super man liksom varje dag :P iaf så hade ja planerat att sova tidigt. så vi drack o hade trevligt, satt för de mesta o pratade m math hela tiden  o han satt o läste från sin dagbok som han hade men han vill inte läsa de dirty liksom så han hoppade alltid över de :( men ja ska minsann ta den nån gång haha :) sen drog vi vidare till mito men lilla jag ville inte va ute så länge så ja o math drog hem, vi träffade på våra tjej kompisar, grannarna o ja stannade för att prata me dom o dom hade två kill kompisar som va rappare o dom va aaaas grymma!!!! sen kom tristan o christian o försökte få mej hem ja har ingen aning varför o math med dom sa att ja inte skulle umgås me dom haha ingen aning om varöfr för ja e en stor flicka o ja vet väl vilka ja har som vänenr o inte men men vi drog iuaf hem o sen belv de till att soooooova de va skönt!

ida vet ja inte rikigt va vi ska göra. antagligen åka till tatueringstället. ska göra en hihih men vet inte rikigt vad? :/ sen blir de t att supa igen :D

i fredas haha nu hoppar ja lite så förfestade vi o sen drog vi vidare till en club vi varit på innan som musiken sög men denna gång va den mucho bra :D vi dansade all nigt long. okej ni märker oxå att vi gör samma saker varje dag så därför uppdaterar ja mej inte så mkt :P
nej nu ska ja ut i solen ha de såå bra <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0